söndag 13 december 2009

Störtflod av idrottsliga händelser och information angående dessa

Allting händer i en rasande takt just nu. Knappt hade Nordegren hunnit dra sin järntrea i skallen på Tiger Woods innan Sverige hade en ny skidskyttestjärna, Chelsea missade segern i sju matcher på raken, Zlatan avgör en match mot, ja vilket lag det nu råkar vara just den här veckan, curlingdamerna tog sig till em-final, och så ännu en strålande insats i en skidstafett (och jag hinner inte ens läsa om det gällde sådan med gevär på ryggen, sprint eller traditionell längdskidåkning), i nästa ögonblick har Anja Pärson kört ur en störtloppsbacke i något avlägset hörn av världen och damerna i Hylte Volley tagit ännu en härlig seger i sitt aldrig sinande Åshöjden BK-flyt. 

Och sådär håller det på. Man hinner knappt öppna en tidning innan nästa redan har publicerats, och vid det laget har ännu en fotbollsstjärna sålts till den amerikanska ligan, eller Janne Andersson blivit tränare för Öis.

I det läget drömmer man kanske om att kunna snabbspola, bara komma förbi hela den här jäkla transportsträckan fram till OS i Vancouver. Och sedan börjar ju allsvenskan. Men tills dess: håll i hatten.

Sa jag förresten att CL-slutspelet lottas på fredag?

Inga kommentarer: