fredag 11 april 2008

1–1 – igen

Jaha, 1–1 mot det där gula laget. Det känns bekant på nåt sätt.
Visst ska vi vara glada att ha gått ifrån tre matcher mot IFK, Djurgårn och Elfsborg utan förlust, men samtidigt har vi nu bara tre poäng. Det där att kryssa sig fram är ju ingen hit.

Måste skamset erkänna att jag inte såg matchen i dag, så jag kan inte säga vad som borde göras bättre (som om jag hade kunnat det annars...) men åter är det uppenbarligen offensiven som falerar och åter orkar laget inte spela bra i längre perioder. Och jag som var rädd att Rolle skulle köra för hårt med dem under vintern så allt de skulle klara var att hålla orken uppe.
Men kanske kommer det. Kanske.

Håller förstås inte med om Sydsvenskan-rubriken "Sämsta MFF-starten på sex säsonger", för visst har "vi" spelat bättre i år än t ex förra säsongen? Man kan ju inte bara se till poängen. Se bara på Bajen, som hade sex poäng efter två omgångar – mot Ljungskile och Giffarna. Men det är klart, redigerare är ju ett släkte för sig...
Jan Jönsson (nej inte DEN Janne J) bloggar om MFF på Sydsvenskan, och vågar ta bladet från munnen och fråga om inte Daniel ska få se en del matcher från sidlinjen. Hm, var det så illa i kväll alltså?

Kan inte påstå att TFF borta på sändag är en drömmatch att jaga första trepoängaren i. Usch, är redan nervös.

Inga kommentarer: