söndag 20 juli 2008

Dubbelbogey

Efter en dag på balkongen blev det lite slötittande på British Open. Lite halvspännande, dvs så spännande golf kan bli. Men Padraig Harrington var grym.
För övrigt sa Zachrisson att dagens tvåa Ian Poulter är hängiven Arsenal-anhängare. Det är andra gången på ett dygn jag hör någon säga det om en idrottare. I går sas det om Bosse Högberg.

Efter en dag med den mest intressanta golfdagen 2008, dramatik på Touren och allsvensk fotboll – ja då toppar Sportspegeln med en trist intervju med en sprinter som ska springa om två dar och sen dagens höjdare: orienterings-VM. Jonas Karlsson borde inte få bestämma så mycket i SVT-huset.
Nu har British Open-inslaget kommit, det var kortare än orienteringen, kortare än en damlandskamp och kortare än inslaget om gårdagens VM-speedway. I sekundinslaget om touren nämndes inte ens alla krascher, speciellt inte Pereiros femmetersfall och brutna ben.
Jonas Karlsson borde verkligen inte få bestämma så mycket i SVT-huset.

Apropå tv-sport. TV4-sportens unga jänta har pluggat, hon har förstått att man inte säger "australiensare". Så hon drog till med det som måste vara rätt: australienare. Om nu TV4 måste finnas till och förpesta vår jord, kan de då tipsa sina medarbetare om att läsa TT-språket? Eller åtminstone öppna en bok, vilken som helst?

Inga kommentarer: